KORF VIS,
een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring

De levensloop van KORF VIS

Zwagers Riekelt en Dirk Korf startten KORF VIS in 1985 in een klein pand. Met veel inzet en doorzettingsvermogen groeide het bedrijf gestaag. Het handmatig fileren werd vervangen door machinaal fileren. Hierdoor groeide de productie en werd de klantenkring verbreed. Na diverse ver- en aanbouwen was het in 2019 tijd om te verhuizen naar een nieuwe locatie. De 2e generatie is inmiddels bezig het roer over te nemen. En ook de 3e generatie is al actief binnen het bedrijf.

Drie generaties staan voor u klaar

Start Korf Vis. Zwagers Riekelt en Dirk, toendertijd visserman en handfileerder, starten samen Korf Vis in een klein pand aan de Stortemelk op Urk, met een ploeg van 15 werknemers fileren ze met de hand schol voor diverse exporteurs.

De volledig automatische fileermachine doet zijn intrede, de productiecapaciteit wordt hiermee verdubbeld en het handwerk gemachinaliseerd.

Een grote uitbreiding en verbouwing van het pand, die zorgt voor een verdubbeling van het vloeroppervlak, wordt gerealiseerd.

Eén fileermachine kan het volume niet meer aan; een tweede machine wordt aangekocht. Ook treedt tweede generatie; Steven, Reinier, Rein, Albert en Jan toe binnen het bedrijf.

Nieuwbouw aan de Abbert moet verdere groei faciliteren en ervoor zorgen dat we met een innovatieve en duurzame fabriek klaar zijn voor de toekomst!

Algemene voorwaarden

Terms of delivery